Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halételek

2009.04.29

Dunai pontyhalászlé belsőséggel, bográcsban

Dunai harcsahalászlé belsőséggel, bográcsban

Fogas filé roston vagy rántva, vajas burgonyával, tartárral

Fogas filé Kárpáti módra, petrezselymes burgonyával

Fogas sajtos bundában sütve, zöldséges,tejszínes pennén

Harcsa bakonyi módra, galuskával  

Harcsa roston, wokban sült citromos,rozmaringos zöldséggel, pirított burgonyával

Harcsapaprikás túróscsuszával 

Potny roston, kapros gombamártással, vajas burgonyával

Ponty rántva, petrezselymes burgonyával, tartárral

Lazac-steak, csípős rákraguval, vajas zöldségekkel, burgonyával

Lazac spenótágyon, kapros,mézes mustármártással, krokettel

Mandulás pisztráng egészben, vajas burgonyával

Süllő egészben sütve, vegyes körettel, tartárral

Sült keszeg                                  

Színes haltál ( lazac, fogas, harcsa, zöldségekkel grillezve )

Kikötő haltál       2 személyre                         

( harcsa rántva, fogas orly, lazac roston,

petr.burg., rizs, tartár )